JESSICA FÖR FAN

jag satt lixom och skrev ett jätte långt inlägg, sen bara kommer det upp en sån där ruta. "internet måste stängas ner på grund av fel". så jag koperar allt jag skrev, och stängde sen ner rutan. Fans texten sen när jag skulle klistra in eller? NEEEEEEJ! så jag får skriva om allt nu : D hahhaa!

sitter och har näthandel nu. så sjukt jälva tråkigt. fins massa uppgifter som måste göras men jag orkar ingenting nu.. så jag tänkte att jag skriver ett inlägg för att fördriva tiden lite, men jag har ingen aning om vad jag ska skriva om så det blir tillochmed spännande för mig vad som kommer ploppa upp i huvudet ;) fast egentligen har jag ju en aning nu då, eftersom jag skriver om det nu..

så vad ska jag göra idaag? jag ska träna efter skolan, men det är så sjukt jobbigt för man är så himmla hungrig då. men grejen är att om man äter, kan man inte träna ändå.. för då får man håll :O hmh.. sen efter träningen, kanske jag ska be malleballe sova hos mig om hon vill, om hon inte ska göra det med erkalainen.
Vänta lite nu, nu måste jag bara avbryta mig själv.. haha! jag har suttit och kollat på dataskärmen hela tiden nu underdet här inlägget.. och inte skrivit ett ändå fel. vad jag kan se iallafall. haha ni-i-i-cee.

så vad kan jag skriva om nuu.. jag kan ge lite bloggtipps : D

http://mndi.blogg.se
ingen minde än amanda ljungdahl

http://jaheteremma.blogg.se/
emma green!

http://www.bergsb.blogg.se
humorblogg av alexander margose, anton och donald..? om jag inte mins helt fel?
dom har unte uppdaterat på ett bra tag, men det som ligger inne är sjukt kul!

http://brunettligans.blogg.se
julie, karinna, jenni, era

http://stinarosenqvist.blogg.se
stina rosenqvist.

http://www.finest.se/katrin
och en kändisblogg, som de flesta nog har läst. haha! efterblivna med ascoola katrin :D


antar att det var allt. för jag slutar nu! PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0