Boombox - the lonley island's ft. julian casablancas

HUMOR! tror säkert de flesta har hört Jizzed in my pants och im on a boat? här kommer en skön ny låt från dom ;)



ni får ursäkta oss!

hej på er, jessica här. förlåt för sämst uppdatering senaste veckan, bara johannii som har vart på hugget.
hamnade här nu. ska kolla på vampire dairies så fort jag är klar med inlägget, missade nämligen det i torsdags ;)

jag och malin har varit galna, vi har sovit över varenda dag sen lördags förra veckan. fråga mig inte varför, men så har det blivit. brukar hata att sova själv, men för en gångs skull kan jag säga att det ska bli skönt :D men vad har hänt mer i veckan? har varit med sebbe en hel del ♥, tränat och vart med annat folk. Skolan har varit hur chill som helst. Många inställda lektioner, och tidiga dagar.. ändå kan jag inget att än längta till påsklovet näsya vecka. äger inga nya bilder för tillfället, men ni kan få några låtar istället.

världens finaste lifehouse - everything



party up lmfao ft. lil jon - shots

aldrig ensam - Jonathan Johansson




ett livstecken, jag har inte dött YEY



Hey, soul sister - Train



låten måste vara den bästa för tillfälligt, jess hittade den! loooove it ♥

Har inte bloggat på säkert nästan två veckor eller nåt, men tänker inte tvinga fram inlägg heller. Jag är nog ända människan i världen som kan göra saker mer komplicerat än vad det igentligen är. Min lilla värld är just nu helt uppåt väggarna!

/ Malin

fredag! by jess



fint jag har målat i paint va? men själva bilden tog jag från amanda  :) det är vi ikväll, dom kommer till mig lite innan fem, och då börjar galenskapet. HEJDÅ :D


im stuck!

jag har fastnat för den här låten något så sjukt. jag vet inte varför, så jävla överdrivet bra är den inte, och jag tror att sjunger låttitlen kanske.. 9048893748934790 gånger. men gud, det svänger hahah :D

Melanie Fiona – Give It To Me Right

LYSSNA!

jag hatar handel

tjusan! jessica här :] kom precis hem från skolan, ätit macka och druckigt oboy.. grejer det. nu hammnade jag här, försöker hitta en låt med leona lewis som jag och malin hörde inne på Once i stan.. går inte så bra.

jag hatar handel! gymnasieprogramet alltså. allt är så jävla tråkigt så det fins inte. Klassen kommer inte överrens någonstans, och jag somnar typ på varje lektion. jag och malin funderar starkt på att byta, hon till forografering och jag till dans. men det är inte i jönköping isåfall. men det är bara en tanke vi har, får se vart den tar oss.




so what if it hurts me?
so what if i break down?
so what if this world throws of the edge,
my feet run out of ground?


en gammal favorit






























new moon

tjena på er, jessica här. klickade hem New Moon innan idag, uppföljaren på twilight. (precis som ingen viste)
brudarna gick ju på den på bio när man kunde det, men jag hängde inte med av någon anledning. Men den var as bra iallafall. Det är rätt mycket vampyrer och grejer nu.. twilight, true blood, vampire diries. bra skit :)

detta var ju min lediga dag, studiedag. Har sovit till ungefär 14.00, och sedan efter det fixat med mina två nuvarande album på facebook; 2009 och 2010. check it out.

här har vi också kvällens babe, sebastian! (;





puss, hejdå.


 


im about to lose something i never had

hej mitt kära folk, jessican här! har nog aldrig varit så här trött. knappt sovit något på hela helgen, fem timmar från fredag-lördag, och 3 timmar från lördag-söndag, men har studiedag imorgon så kommer sova så länge det bara går. Sen är den första lektionen inställd på tisdag, fet sovmorgon. det går bra nu!

helgen har varit riktigt nice.
Fredagen spenderades hos jakob frank, riktigt kul faktisgt. Lördagen var på lite olika ställen, först med jimmy, robin & vigge, och sen vidare till victor i hovslätt, också as kul.

jag länkar lite spotify låtar, eftersom jag inte orkar gå in och ta länkar på youtuubee :D

Jason Walker – Down

Beenie Man – Gimme Gimme

Tinchy Stryder – You're Not Alone

Lil Wayne – Hot Revolver

3OH!3 – STARSTRUKK [FEATURINGKATYPERRY] - Explicit Bonus Version


puss, hejdå.

jag bara gråter, gråter och gråter

hej på er, guess whoo, jessica så klart. igen.. haha :)
kom hem från ett rätt nice träningspasspå friskis som sagt, blev rätt mycket kondition. btw så har min mp3 börjat funka igen, yeeey. så satt och lyssnade på massa gammla goa låtar från sommras, as nice.

kunde inte hålla mig till att kolla på vampire daireis tills imorgon, så kollade på det nyss. GUUUUUD VA BRA DET ÄR! jag bara gråter, gråter och gråter, helt sjukt vad sorgligt det blev i slutet :) låten som kommer här under spelades också i avsnittet. så jävla fin, för en gångs skull kommer nog malin och johanna gilla en låt som jag lägger in. jason walker - down



underbart! nu blir det sängen snart för min del. godnatt :)

jessica, kvällsinlägg

hej på er. dagen har vart så där. svenska uppsats från 8 - 12, men blev kllar vid 8 så hade håltimma hur länge som helst, men den spenderades på makmakeriet med malin :) tjejen har förlovat sig! GRATTIS.
lite träning med de andra bloggarna på kvällen, och nu hamnade jag här.

på söndag ska jag, malin och amanda ha fotodag. haha yeey. vi ska upp till stadsparken, så senare på kvällen där kan ni räkna med någora hundra bilder ;)



party up mina damer och herrar,
jag saknar balkongfesterna!


*

förlovad och kär upp över öronen!

Nu ska jag packa och kila iväg till johannapanna, sen blir det friskis! PUSS / Malin






jessican

hej på er! :D rubiriken säger ju vem jag är hehehe. jag vaknade nyss, sitter och lyssnar på en och samma låt hela tiden, den kommer i slutet av inlägget!

igår va det chillkrök med elsa, gizmo, fidde och oscar. helt okej, det började med massa partylåtar och vi var as tagade, sen helt plötsligt från ingenstans blev alla skit trötta, och kvällen slutade med låtar som god damn you're beutiful - cheester see, och you're my sun - incu hahaha. iallafall, ikväll blire riktigt party vill jag lova. tagget är på mina damer och herrar!


M

Gissa om jag är trött nu eller? Jag hatar verkligen torsdagar det är dom värsta och den tråkigaste dagen på hela veckan. Bröjar dagen med administration och sen engelska på det, fy fan va trött jag är på skiten.
Och nu efter att ha suttit i ca 1 och en halv timma med en bokrecension ska jag iväg till Friskis med Johanna och Jess. För min och johanniis del blir det station 70 medel. Känns grymt bra att äntligen ha gruppträningskort igen faktikst! Så nu ska jag dra mig upp och packa för att sen träna rumpan av mig, hörs kanske ikväll! PUSS

Och finns det någon liten vänlig nisse där ute som kan ta bort all snö? ge mig sommar nu!




snygga händer i vinter/vår








de flesta kommer från åhleens och kapahl, kostar allt mellan 200 - 900 :-

sovit bort hela dan, najs

jessican här. Planerna för min dag va ungefär så här:

♦ komma hem från skolan
♦ plugga svenska
♦ träna
♦ hälsa på mormor&morfar

men det blev inte riktigt så. Jag kom efter skolan, åt, och sen somnade jag. sovit ca 4 timmar och fortfarande dödstrött :) sitter och lyssnar på Elsi som klagar på skolan. Hon går IB, vilket menas med att allt är på engelska och väldig mycket plugg, stackastjej.. jag säger till henne att komma till handel hahahaha, men inte!



your love is my song

Switchfoot - Your love is my song


I hear you breathing in
Another day begins

The stars are falling out
My dreams are fading now, fading out

I've been keeping my eyes wide open
I've been keeping my eyes wide open

Your love is a symphony
All around me
Running through me

Your love is a melody
Underneath me
Running to me

Your love is a song

The dawn is fire bright
Against the city lights

The clouds are glowing now
The moon is blacking out

I've been keeping my mind wide open
I've been keeping my mind wide open

Your love is a song

With my eyes wide open
I've got my eyes wide open
I've been keeping my hopes unbroken


sjukt underbart

andrew garcia heter killen som sjunger, gick även vidare till hollywood i amercian idol nu 2010. Har ingen koll på tjejen, men han är klart en favorit. Båda sjunger som gudar.. men han har något speciellt!


12 myter om otrohet

Män är otrogna i högre grad än kvinnor

- Man är otrogen för att man är olycklig

- Det är inte otrohet om ingen får reda på det

- Otrohet handlar mest om sex

- Sex med ettt ex är inte otrohet

- Han älskar dig inte, därför är han otrogen

- Du kan förebygga otrohet

- En gång otrogen alltid otrogen

- Det är bara otrohet om det är sex inblandat

- Du ska alltid erkänna din otrohetsaffär

- Att fantisera om någon är inte otrohet

- Otrohet kan rädda relationen



glamour.se

not in a moood

jessica här, kort beskrivning av dagen. är inte alls på blogghumör just nu!
- skola
- sova
- data

hej!





tjurenferdinand blogg gästar

Tjena bloggen! Ferdinand här. Jag tänkte jag skulle höja standarden på den här trevliga men inte alltid så klockrena bloggen, saladsblad. Jag tänkte jag skulle komma med lite humor och berätta en roliga historia jag läste igår. Den går så här: Två blåbär satt på en brygga o sen började det blåsa jättemycket och då lät det så här plop, plop. Haha fy fan vad roliga jag är!


För er som inte vet så går jag i Jessicas och Malins klass. Jag är den där sköna snubben som sitter längst bak i klassrummet som alla älskar, han som alltid har något roligt att säga och som vet allt. Malin har en liten fetish, sitter hon och säger här när jag försöker skriva, hon tänder på min djupa blick. Vilket är ganska trevligt i och för sig men det är jobbigt när hon jämt söker ögonkontakt. Det är ganska jobbigt när folk sitter och stirrar på en. På tal om det, när jag åkte buss för ett tag sen och skulle träffa min goda vän Eda så satt det en tjej mitt emot mig och hon kunde inte sluta kolla på mig (jag kan förstår henne, det skulle du också om du såg mig). Det var bland det jobbigaste jag vart med om på en buss, vi satt och hade en stirrtävling i en halvtimma och jag vägrar att bli utstirrad av nån liten tjej. Men hon vann! Jag började nästan asgarva, så det slutade med att jag satt och kollade ut genom förnstret den sista biten och tänkte hela tiden "titta inte på henne, titta inte på henne, du börjar bara asgarva, du skämmer ut dig själv!". Så jag förlorade tyvär.

Både Malin och Jessica sitter här bredvid och ser rätt sura ut, de värkar inte gilla mitt bloggande. De säger att jag e lam och dryg och de skrattar åt mig när de inte ser sura ut. Men de e rätt söta när de är sura. Jessica säger att jag ska lägga upp en låt så nu ska jag ta reda på hur man göra det. Hon vill också ha en bild på mig, hon kan helt enkelt inte få nog av mig.




Här är en låt med papa roach. den e bra tycker jag. jag lyssnar för det mesta på hiphop men den senaste tiden har jag lyssnat på lite annat. Den här låten har vart min favoritlåt i en vecka. Så lyssna och njut!
Jag börjar om 5 minuter så nu ska jag gå. Jessica suger för övrigt på Crazy Taxi, Malin har ibland samma frisyr som lilla my och Johanna bloggar helt klart bäst. Efter mig. Nu kan inte Jessica längre vänta på en bild på mig, hon har suttit och tjatat om en bild nu jättelänge. Malin börjar se lite trött ut. Det här var nog allt, här kommer en bild på mig. Ha en trevlig dag!


fresh rnb


jackie boyz - she's not perfect



lil eddie - hollywood



dante tomas feat moise bently - shoorty feenin



dallas blocker - nothing matters



dontae - with her



antozzio - could be love

Maaalin

Kom precis hem till erik efter att ha blivit bombaderad med snöbollar från små snorungar, NU hare jag fått nog av snön, det räcker! haha

Fick en chock med, killen som bloggar på veckorevyn Andreas Wijk. För det första är killen 93:a det tror man verkligen INTE när man ser honom på bilder, inte så som han ser ut och hur han klär sig. Sen det första jag ser när jag komemr in på blogg.se, VAFAN killen kan ju dessutom sjunga och bra med!


hur irriterande?!?!





jessica, en snabbis igen :]


här bjuder jag på en jätte bra låt, även väldigt sorglig.. ungefär lika sorglig
som att det snöar sönder ute.. fortfarande! asher books - try
den kans snart på gitarr (;







usch.. jag ser inte alls fram emot att städa och pluugga! mitt rum ner ut som ett blombnedslag och att inte ens tala om att jag inte har öppnat boken än och vi har prov imorogon i turism! trots att vi nyss hade sportlov, kan jag inte annat än att längta sönder till sommarlovet, tror inte jag är ensam om det? ;)

jessica och malin is on track!

hejsaaaan, har lite håltimma i skolan just nu så vi skriver ett inlägg för att underhålla oss.
här får ni lite att skratta åt ;) felsms.com




Till: Klasskompis, kille
Sms: Helt ärligt, jag är 16 år och har redan hittat gråa hårstrån på musen, vad i helvete är det här!!! :)
Svar: Illa det där Sofie

Förklaring: Skulle skoja med en tjej kompis men det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Meddelandet skickades till en klasskompis (Kille och väääldigt snygg). Skämdes som aldrig förr, han måaste ha skrattat ihjäl sig. Jag fick en del skumma blickar från killarna i klassen ett bra tag...




Till: Mamma
Sms: Ta med korvbröden, för jag står för korven och den vet jag att du vill smaka ;)
Svar: Jag tror att det finns korv och bröd i frysen vännen, ta fram det du om du är sugen. Kram mamma

Förklaring: Hade tänkt att skriva ett halv snuskigt mess till tjejen men mamma fick det och hon fattade ju det som att jag va sugen på korv med bröd. Haha. Skickade till tjejen också och hon fattade det rätt :)




Till: Flickvännen
Sms: Haha, festen igår var underbar! Du var så jävla bra i sängen, vill du göra det igen eller?Älskar dig, jag dumpar min f-vän om du gillar mig.Erik
Svar: Jaha? Jag misstänkte att du höll på med någon annan. Gå och dränk dig

Förklaring: Hehe LITE FEL. Flickvännen var såklart på bokstaven F och ja, mitt KK heter Felicia.




Till: Tidigare dejt (tjej)
Sms: Bara så du vet så tänder inte jag på vissa saker som kanske dina tidigare killar gjort! Jag vill liksom ha en dildo i röven ;P
Svar: Hahahahaha!! Jag drar mig ur detta nu!

Förklaring: Det hade såklart varit tänkt att stå: Jag vill liksom inte ha en dildo i röven, men jag var lite för snabb för mobilen. Det gick inte så bra för mig med den tjejen efteråt...




Till: Lillasyster (10 år)
Sms: Längtar efter dig sötnos :* Vill ha dig här nu och smeka dig och myysa. Ligger redo i sängen, det är bara att komma ;)
Svar: Va? Vaddå ska jag komma?

Förklaring: Skulle skicka till min flickvän, men hamnade hos lillasyster som ligger under flickvännen i kontaktlistan.



endel bussar och tåg är inställda idag pga av detta jävla vädret. men vi ska föröka ta oss hem, malins pappa kommer och hämtar oss runt 4 när vi slutar ): hörs senare, PUSS



RSS 2.0