Maaaalin

Jessica sitter och hotar med att köra in en hästkuk i min mun och ta kort och sprida bilden över hela skolan om jag inte går på handeln imorgon, känner mig såhääääääääääär hotad i princip :D Lektionen är i 20MIN! och sen efter det har vi tre timmars hål, och vi börjar handeln elva, nejtack tror jag iallafall. Har inte helt bestämt mig än men blir antagligen att jag är hemma och sover då :)


En sak som är bland det värsta jag vet är att sakna människor, tycker det är nått så sjukt jobbigt!
vissa tycker att det är mysigt, själv förstår jag inte det mysiga i det hela?
Man går runt och tänker på människan hela tiden i princip och sen får ryck för att man inte kan träffa den. INTE KUL. nu saknar jag plutt som är sjuuuuuk, tyck synd om mig?

Men nu snart ska jag iväg till friskis med johannii, det kommer bli greeeeeetaa!



LEV LIVET OCH KNOGA INTE FÖR MYCKET
malin andersson


JESSICA

hejhej alla kära läsare, haha innan ni börjar kika på vad jag kommer skriva idag vill jag bara förvana att det kommer bli ett lite långre inlägg.. beroende på att jag inte har skrivit på ungefär en vecka nästan.


Min vecka har till en början varit helt okej. Skolan har inte alls varit så jobbig när det gäller plugg och så, och det har varit endel inställda lektioner så det har blivit lite tidiga dagar också. Har tränat tre gånger om jag inte mins helt fel och vart med malin och elsa :) helgen blev ju inte riktigt som planerad. Det är sjukt jobbigt att bli dissad. Alla har nog varit med om det, och tjejer, ni vet vad jag pratar om. Men det är bara att bita ihop. Man kan inte styra över andras känslor, hur mycket man än skulle villja ibland. Men jag säger tack för tiden baby, jag har haft det så sjukt bra ♥ usch jag får tårar i ögonen jag bara tänker på det.


en del låtar är väldigt bra på att beskriva ens kännslor

men iallafall. Helgen fortsatte i fredags hemma hos malin, med erik robin och dennis. Kollade på film och åt kakor. mums. igår fixade elsen eventpass till DH, så jag och hon var där hela dagen och natten till klockan åtta på morgonen i morse. Det var rätt kul faktisgt. träffade endel sköna männsikor.






Och jag hittade en kundvagn i ett hörn, och kunde ju inte annat än att stå och tjata på elsa i fem minuter på att hon skulle köra runt på mig, och jag fick min villja tillslut! :D vilken slutade med att en idiot tog tag i vagnen och körde som en galning. och jag skrek, så en sån där vakt sa till mig. Och jag förstod verkligen inte varför jag inte fick åka i vagnen även om jag sa att vi skulle köra lugnt.. så vi stog och tjafsade i ungefär två minuter, tills jag ägde sönder honom och fick min villja där igenom med! hihi.

Hela den kvällen, eller morgonen kanske jag ska säga, slutade med att vi snodde en madrass i sovsalen och låg där någon timme :) Idag har jags sovit till klockan fyra, sen bara chillat, och så kommer kvällen fortsätta. Ska kolla på Paradise och entourage ikväll.


Jag är ju en tjej som oftast lyssna på RnB eller hiphop. Jag tycker verkligen inte om sån där musik som tillexempel coldplay, the killers eller liknande. Men det är en låt som jag har börjat gilla, eller rättare sagt två.
den första är just då coldplay, med låten Talk:



är det bara jag.. eller får man inte en sån där filmkännsla? :D Typ att det är en person som springer pågrundav att man är ledsen. haha fett gayyy är jag. Något annat som är gay är nästa låt som jag har fastnat för. Westlife med Bigger:



jag vet inte varför jag tycker den är bra. Men den är det iallafall. haha, enjoy.

det var allt för mig idag. hade bra nu och hoppas ni får en bra vecka!
puss gullungar
levlivetochknogainteförmycket!
jessica wilhelmsson ♥


Jessica..

Det gör så ont, så sjukt ont. Att bli lämnad av en man tycker om så jävla mycket. Det känns som att det aldrig kommer bli bra igen, men det vet jag att det kommer bli, men ändå. Det är så himmla jobbigt, just det kännslan också. Och varför gör man det alltid sämre med att lyssna på låtar som"what hurts the most - rascal flats" eller liknande. Det blir ju inte bättre. Alla säger att man ska gråta, för när man väll vill det sen, så går det inte. När man inte är van vid att gråta heller så tar det extra mycket.
Men du ska veta att mina dörrar är alltid öppna, för jag kan inte sluta tänka på dig just nu.

/jessicaaaaaa

Maaaalin

Nu är jag trött, ÖVERTRÖTT! sitter och skratatr åt precis allt. Johanna skickar en massvis med saker och säger oändligt roliga saker just nu så jag har vart sjukt nära på att spotta ut lokan som jag har i munnen ett antal gånger, så att det hamnar på tangentbordet. Skrattanfall nått så sjukt!

http://www.klockren.nu/

http://snelhest.se/

Lev livet och knoga inte för mycket
malin andersson

Maaaalin

Jag känner mig helt knäpp, helt tom nästan. Är verkligen inte ledsen inte någonstans, men nått känns sjuuuukt konstigt! plus att jag är så jäkla trött med. Både jag och jess var precis döda idag i skolan, orkade knappt göra någonting över huvudtaget och den sista lektionen var HEMSK. En och en halv timmas matte och innan det hade vi 2 och en halv timmas håltimma, vafan tänker man med om man lägger upp ett schema så? inte konstigt att folk inte kommer.



tråkigt inlägg men hinner inte mer, ska ut och springa nu PUSS





lev livet och knoga inte för mycket
malin andersson

Jason Derulo - She Flys Me Away


.

vi har paus tills månda!


jessica

hahah ursäkta för ett lamt inlägg innan, sjukt vad vi garvade åt det iallafall!



jesse & t-pain har gjort en låt tillsammans, vilket jag aldrig trodde skulle hända. Jag har ingen anning om den är ny eller gammal, hörde den första gången idag :O men den är jävligt bra iallafall, man blir typ glad när man hör den. Tog ju låten från youtube, så det är någon annan låt i slutet, men det får ni stå ut med.



detta eviga tjat om sprutan för svinskiten. Jag tänker inte ta den :p Mamma vill att jag ska göra det, och mormor säger att hon dödar mig om jag inte gör det. Men jag har en egen liten teori, tänk om.. det fins något i vaccinet som utlöses i kroppen om några månader, och dödar alla som har tagit den. Så är det typ jag, malin och några andra tusen i världen kvar, hade vart sådär. Så jag tycker inte att fler tar den :) jag kan ju faktisgt ha rätt.

Snart kommer malin, och hon ska sova här. Vi ska kolla på paradise, och göra engelska bokrecention :( suger balle. BTW, så funkar duschen igen. och jag är glaad :D


lev livet och knoga inte för mycket!
jessica wilhelmsson


Jessica&Maaalin

Jessica och malin har handel

Jessica och malin har tråkigt

Jessica och malin gör säljplan

Jessica och malin vill sluta ........................................



Jessiiii

vilken jävla dag det har varit! ursäkta mitt ordspråk, men jag har inte varit med om en värre dag innan. Vaknade i morse, då va det helt okej. Åt fukost och så kom Malin lite innan. Sen direkt när man va i skolan, dog jag ungefär. Mallan med, vi orkade ingenting. Så förutom att man var halvdöd, så såg man halvdöd ut också. Knappt något smink, och slappa kläder, det är faktisgt okej ibland. Så jag vber om ursäkt för mitt humör idag, och alla blickar jag förmodligen gav. Tränade efter skolan, och då kom energin tillbaka! så nu sitter jag här, har precis käkat och lyssnar på massa deppmusik, livet :)

det va allt, förlåt för ett tråkigt inlägg!
levlivetochknogainteförmycket
jess wilhelmsson

Maaaalin

Är hos erik nu, vi har precis var ute och sprungit och ska snart sätta oss och titta på paradis hotel, NICE!
förövrigt har vi 7 månader idag, jag känner mig lycklig som få!


världens bästa låt, Find a way - Safety suit



LEV LIVET OCH KNOGA INTE FÖR MYCKET
malin andersson

jeeessssicaaa

jag blir allvarligt galen! Jag saknar dig så sjukt mycket. Det är en sak om man inte vill eller orka träffa någon en dag på grund av att man har annat för sig, för då kan man ändå träffas. Men om den är på andra sidan jordklotet så går det juu inte. (inte för jag har en anning vart grancanaria ligger, men det lät bra). Man försöker ju tänka att det kommer gå fort och att det snart är helg och då är han hemma. Men hallå.. det är typ måndag. Imorgon är det tisdag, sen onsdag, sen torsdag, sen fredag, sen lördag. Det är huur länge som helst kvar! och alla dagar ser lika dana ut den här veckan, och bara det gör att det går änu mer långsamt. Men jag får väll se det possitivt som Malin säger, kommer ju bli as glad när vi väl träffas igen :) j






breath slow - alesha dixon



btw, duktigt malin med inlägget där innan! hörde rykten om att det kommer ett till senare ikväll, får se om hon talar sanning ;)
annars blir det bara chill för min lilla del, ska upp till mormor och duscha eftersom våran dusch inte funkar, sen paradise hotel!



fick bli en bild på den skönaste idioten i programet :D


lev livet och knoga inte för mycket!

jessica wilhelmsson

Maaaalin

OKEJ, jag har varit sjukligt dålig på att uppdatera jag vet, men ah rverkligen haft fullt upp hela tiden och inte haft tid med bloggandet.

en aning EFTER, jo tack jag vet, haha + att listan är efter sen förra veckan..


Baby by me - 50 cent feat neyo







Det måste vara när jag jess erik skulle åka från råslätt efter att ha åkt skridskor och, erik smidig som han är med sin stora bag och hockey klubba ska sätta sig ner i bussen, men misslyckas totalt och typ "lägger" sig nästan ner på sätet. Han kom verkligen inte upp stod och försökte sätta sig ner as länge såg nästan full ut. Jag och jess garvade så vi fick ont i magen, haha





Veckans smile blir att min erkaplutt för en gång skull kom ihåg, DET ÄR DEN 16 IDAG, inte imorgon :D
hahahhahahahaha





Min förkylning, fy bubblan! går och snorar hela tiden neeeestan, dör om den håller i mer än en vecka.



LEV LIVET OCH KNOGA INTE FÖR MYCKET
malin andersson

jessica, typ igen!

hon är verkligen sjukt dålig på uppdatering :O jag har sagt till kvinnan flera gånger men hon lyder mig inte!
jag såg dock att det fanns ett inlägg som inte var publicerat men det va långt ifrån klart!
kanske lite ledsamt att jag har skrivit cirka 4 inlägg i rad, men det får ni stå ut med! ;)

Sitter i skolan nu. Har datakunsap. Försov mig litr halft idag, vaknade halv 7. Men det är ingenting mot malin. Smsade tjejen flera gånger i morse och frågade vart hon var.. men fick inte något svar, förens tio i 8 där det stod "helvete! jag har försovit mig! :O"
hahaha, du suger :)
Premiär av paradise hotel igår, och entorauge. Båda är sjukt bra! :D Så himmla fail när tjejen och killen skulle ha sex i paradise, och han inte trodde att någon på tven märkte. haha pinsamt!
men snyggast är ändå Peter. MJAU säger jag bara.
Denna datorn ville inte ladda upp bilder åt mig, så tyvär blir det ett ganska tråkigt inlägg :)
ville bara visa att jag lever eller något! puss

lev livet och knoga inte för mycket!
jessica wilhelmsson

 


jessica, igen


den är så sjukt bra när han gör den!
taio cruz - everybody's changing



Malin suger på inlägg! haha :D hon är lite upptagen idag så jag gör lite utfyllnad för henne, men hon kommer skriva om gårkvällen senare.
Jag, just nu, sitter och kollar på finska lillamelodifestivalen. Dom ska precis avgöra vem som går vidare till nordiska finalen i stockholm. Den ni! hahah. Alla suger, allvarligt. Och dom sa precis vem som vann:



Detta är inte bra :D

Annars har dagen varit sjukt seg. Stängde av min mobil för första gången den här natten. Och när jag vaknar, är den borta?! jag har då antagligen tagit den i sömnen och lagt den någon stans. Och jag kan ju inte ringa efter den heller, efter som jag var dum nog att stänga av den. men jag hittade den till slut, inne i påslakanet, lyckat.
Denna veckan blir det träning varje dag! det ni, eller rättare sagt måndag till fredag. Jag ger er mer information om hur det gick i slutet av veckan istället.
sitter inne på msn nu också, camar med hampus:


fan jag får inte till det så man ser vad det står :( men jag orkar inte fixa med det mer.

(kan ju låssas att han skrev ungefär så där iallafall, haha)
HAN HAR FIXAT SPOOOOOTIFY TILL MIG :D så jag är jätte glad på han just nuu. tack så mycket vännen :) <3


malin upptaderar senare! pusspåer..
levlivetochknogainteförmycket!
jessica wilhelmsson


JESSICAA!

lördag! skulle skriva godmorgon men kom på att jag vaknade vid halv 9, fast jag gick och la mig halv 3. Jag är lite halft deprimerad och kommer nog vara det ungefär en vecka. Men sånt man får stå ut med. Igår var vu ju som sagt på bio, jag jesper malin och erik. 2012. riktigt bra va det, sjukt verkligt såg allt ut. Men jag har ju problem med att sitta stilla så länge, och filmen var ändå typ 3 timmar lång. Så lite långtråkig måste jag nog säga att den var på en del ställen. Men annars var den sjukt bra! En annan grej som var rolig var att jag råkade säga något till Malin som var kul, så hon börjar asgarva, och det är inte bara jag som hör skrattet, utan alla andra i sallongen med. haha, bra där ;)
Som sagt så är det ju lördag, och nu kommer ju veckans grejer och allt, så varför inte köra igång.




den här grejen är ungefär samma sak som att Hissa något eller någon. Delvis så är det att statistiken på bloggen är bra just nu, och att vi handelselever inte behöver flytta upp till sandagymasiet. Det har nämligen vart ett himmla tjat om att Erkdahlberg inte har råd att ha kvar oss, men ändå så fick vi det. Men vi blir dom sista handelseleverna på ed, ever! rätt coolt :D 




jag har två saker här. dels att jesper har åkt bort till canarieöarna, men jag tror inte att en ända människa på denna jord har missat att jag kommer sakna honom. haha. Den andra saken är att våran dusch är pajjj! Eller det är något fel på avloppen så vattnet rinner inte ner. Jag kan inte duscha hemma.. Och våran hyresvärd är efterbliven, det kommer en kille som ska fixa detta om ungefär 1 och en halv vecka. Hallå? så länge? aja, det löser sig!











denna veckans babe är min bästa vän elsen! :D hon är så bra och det va typ 2 veckor sen vi sågs nu, men ikväll ska vi leka, tillsammans med malin och kanske johanna, får se om någon mer hänger på. här kommer bild på mig och sköningen.















jason dulero - whatcha say!
egentligen är refrängen i låten, en vers från 'imogen heap - hide and seek'. Men denna låten är sjukt bra. Men också sönderspelad för mig just nu, för när man väl har börjar lyssna på den, kan man inte sluta.




vi hörs förmodligen ikväll igen, och malin lär skriva ett sånt här inlägg också senare :)
lev livet och knoga inte för mycket!
jessica wilhelmsson

jessicaa

godag! sjukt soft dag idag med, sovmorgon till 10, och sen bara 3 lektioner. En av dom var idrott, livräddning stod på shemat idag. hahah, kuuul! Maln räddade mig :)
ikväll blir det bio med jesper erka och mallan. 2012 blire, världspremiär och allt. blir nog super!
Men jag stinker klor efter badet, och det är stopp  våran brun typ, så man kan bara duscha i cirka 2-3 minuter. suger balle faktisgt. Meeen får se hur jag löser det. Nu tar det där emot stop i hjärnan och jag kommer inte på något mer att skriva. take care

btw missa inte veckans babe och alla grejer imorgon ;)

levlivetochknogainteförmycket!
jessica wilhelmsson


Maaaalin

So what if it hurts me?
So what if i break down?
So what if this world just throws me off the edge
My feet run out of ground
I gotta find my place
I wanna hear myself
Don't care about all the pain in front of me
Cause i'm just trying to be happy, yeah
Just wanna be happy, yeah

Leona lewis - happy




snart kommer min erik och jag är happy happy, han sover hos mig ikväll, och imorgon blir det bio med jess och jesper för våran del! 2012, ska bli sjukt kul verkligen. Hoppas bara filmen är bra!
Blir livräddning imorgon på idrotten med, mindre kul..

LEV LIVET OCH KNOGA INTE FÖR MYCKET
malin andersson


jessicaa

du är för bra, sjukt bra
du har allt
<3




soft dag! Hade dock engelskaprov imorse, gick faktisgt bättre än väntat, brandlarmet gick mitt i allt också så alla var ju tvungna att springa ut, så där känade man ju några poäng med :) annars har det inte hänt så mycket, tränade efter skolan med malin, åkte hem och hamnade här.

jag är lite halft död idag så jag kommer inte på så mycket att skriva, blir väll så efter ungefär 3 timmars sömn. Men jag kan ju alltid förklara hur jag fick världens sår på mitt baklår! På friskis låste vi in våra saker i ett skåp, och det är som över och underskåp, och jag nådde inte min väska som låg längst upp. Så jag tänkte att jag skulle vara lite smidig, och ställa mig i underskåpet och sen stäcka mig upp. När jag sen ska hoppa ner, så är sjävla underskåpsdörren öppen så jag hoppar och hamnar rätt på kanten! så sjukt ont gjorde det, typ kändes som jag skulle spy. fett ont. Och nu ser det ut som jag har gjort något helt annat, för jag går helt fukkat och kan inte sitta :o hahahahah!

sen är det ju mammas pojkar kväll med för sjuttton. det hade jag glömt, det är ju så sjukt bra :D patetiska idioter, det roliga är ju att hälften har redan pojkvänner hemma och är bara där för att sola och bada.
Men det får man iallafall inte missa!






hörs sen kanske. puss

lev livet och knoga inte för mycket!
jessica wilhelmsson


Maaaaalin

Konversation mellan mig och jess på resecentrum

En kille med extremt tighta jeans plus två gummisnoddar på benen springer förbi

Malin: Vafan, va inte de "johan"?
Jess: Shit, isåfall ska jag ta bort han som vän från facebook och allting! så kan man ju inte se ut.
Malin: hahahaha!
Jess: Han ser ut som en female ju.
Malin: HAHAHA!


jessicaa

fy fan vad trött jag är. Sluade vid 11 idag, efter inställda lektioner, så åkte hem till mallan för att plugga. Och för en gångsskull gjorde vi det också. Det kanske vi nämde i det förra inlägget.. minns inte :)
åkte hem från henne runt 4, och har ungefär sovit sen dess!
Oj nu måste jag avbryta mig själv. sitter och kollar på Cops med ett öga och undrar hur efterblivna man egentligen kan vara? Det var en man som satt på i en bar och var lite för full. Polisen kom för att ta med honom, man han vägrar, och istället slänger han ölen i hela ansiktet och springer in till toaletten och gör en "snabbdusch"?
störd kille, men till slut fick ca 20 poliser tag honom, och nu är han i fyllecell. hahaha gud!
iallafall, vart var vi? juste.. sovit sen jag kom hem från Malin. Blev väckt av en telefon försäljare som ville att jag skulle köpa strumpor eller något. Också en sån där grej man stör sig sönder på.

Hade ju prov i datakunskap idag, gick skit bra. men det gör väll det när man har pluggat hur mycket som helst. Något som inte kommer gå lika bra är engelskaprovet imorgon. 124 glosor och massa grammartik. Jag kan ungefär hälften av allt, men ska sätta mig med boken igen när jag är klar här, om jag inte hinner somna om (a)
vid åtta kommer lilla jesper, mys. har saknar honom!



LEV LIVET OCH KNOGA INTE FÖR MYCKET!
jessica wilhelmsson


Jesssicaaa&Maaaaalin

Vi har nu precis pluggat på engelskan som vi har prov på imorgon. Typ första gången vi verkligen gör det vi ska, haha

Vi har kommit på att vi två är väääääldigt lika

* Båda har brunt hår
* Båda är extremt korta
* Båda är vegetarianer
* Ingen kan spotta (HAHA)
* Nästan samma musiksmak
* Går i samma klass
* Gillar inte popcorn
* Lika små fötter
* i stort sätt samma betyg
* Lika dåliga på sport/ ointresserade av de
* Samma husdjur
* Lika dålig humor
* Pratar JÄMT i sömnen (skriker)
* suger på skridskor och inlines
* Lika högljudda när det gäller prata
* Skrattar högt
* tvillingar (internt)
* Har gillat samma kille (Så vi känner varandra idag, haha)
* livrädda för spindlar och kryp
* Tar inget seriöst
* pratar extremt fort
* är stirriga
* samma favorit låt (free fallin - john mayer)

vi vet att det är såå mkt mer.... haha



LEV LIVET OCH KNOGA INTE FÖR MYCKET!
jessica wilhelmsson&malin andersson



Jessicaaaa

hejhej, jess här! Detta kommer bli ett kort inlägg för jag har ingen lust att skriva alls.
har pluggat sönder nela dagen, satsar mvg på datakunskapen ;) och för en gångs skull tror jag att jag kan få det.
Det har hänt så himmla mycket idag. Jag tänker inte dra upp allt, men det är sjukt.
bland annat har jag klippt lugg :) men det kan jag ju inte säga är något nytt för jag har ju haft det 40856 gånger innan, men det är nice.
Och störda killar lägger till mig på msn, och skriver störda saker. varför?! 4 stycken på 2 dagar.
"hej babe! är du sugen? ja fins alltid här, jag och camen, och du.. mm ta mig"
öööööh, hallå? usch :D

bjuder på en fin bild på mig och aisha (lady gaga) från halloween!
för det var nämligen allt från mig denna dag





LEV LIVET OCH KNOGA INTE FÖR MYCKET!
jessica wilhelmsson

Maaaalin

FY BUBBLAN vad jag har stressat nu det sista eller?
kom hem vid halv sju efter att ha tränat med erka på friskis, åt fort och hoppade in i duschen fär att sen blåsa mitt super mega feta tjocka hår som aldrig torkar, fixa mig lite snabbt och packa. Ska försöka hinna med bussen som går 20.50 till bankeryd så springer fram åt tillbaka från datorn till mitt rum som en liten idiot :D haha
och plugga har jag fan i mej inte heller hunnit, har engelska prov tills på torsdag och måste kunna ca 124 glosor, 124 STYCKEN! vafan tänker dom med? jag har inte äns hunnit öppna bokjäveln, haha

Håkan hellström måste nog va den bästa genom tiderna, skojar inte!
hur bra är inte 13 eller hurricane gilbert? tröttnar ALDRIG på dom





LEV LIVET OCH KNOGA INTE FÖR MYCKET!
malin andersson

jessicaaaaa

heeeeeejsan!
allvarligt, titta på killen på videon. Hur synd är det inte om honom? satt och skrek i klassrummet innan när jag såg den för första gången. Usch, men snacka om skadeglädje.






Denna dagen har varit så otroligt seg. Slutade vid 4 ungefär, då vi egentligen skulle träna. Men gjorde jag det? nej, åkte hem och satte mig och pluggade 2 timmar istället.. som om det valet var bättre.
Jag och Malin har varit lite småkinkiga på varandra i skolan idag :D sjukt lamt, för jävlar vad vi garvar när vi kommer på hur tjuriga vi låter. 
Btw så sov hon hos mig igårkväll. "vi ska lägga oss tidigt". Så säger vi jämt, men jag tycker inte det är så tidigt när man somnar runt 1, halv 2 på vardagar. Sen.. vad är det här med att prata i sömnen? Både jag om malin gör det all the time. Jag vaknade av att jag själv snackade massa skit inatt, och det var inte bara 1 gång, utan kanske 5. helt stört!

Och jag tänkte tipsa alla girls om en kille i min klass. Ferdinand ;)! Han är desperat ute efter en flickvän, och han skulle kunna göra vad som helst för att få en, ungefär så lät det idag på han i skolan iallafall. Han har själv lagt upp som en liten kontaktannons om sig själv på bilddagboken där han heter 'tjurenferdinand' (trorjag), så det är bara att kika in. hihi!

Min mamma kom och hämtade mig innan bakom filmstaden, då jag ser typ 3 tjejer och 2 killar komma mot mig. Samanlagt hade dom ungefär 50 toffsar på benen, 3 sprayflaskor i håret och 4 foundationburkar på läpparna.. hallå? ni ser inte mänskliga ut! Och grejer är att man väljer själv att man vill se ut så? hm, skumt.
Men slut på klagandet och skrivandet. puss!

  



LEV LIVET OCH KNOGA INTE FÖR MYCKET!
jessica wilhelmsson


Maaaaalin

jävla söndagar, alltid lika tråkiga!
idag MÅSTE jag städa mitt rum som ser ut som ett bombnedslag. Min garderob är som vanligt i soffan som ett berg. Sen efter det ut och springa och sen hem till Erka och plugga på datakunskapen, rolig dag? NEJ :D

Vi åkte ju skridskor igår ju! Har aldrig hört jessi klaga så mkt, haha
fick tvinga på henne skridskorna nästan! själv kände jag mig som en jäkla toffel som sprang runt och hämtade pucken åt pojkarna hela tiden, men i det stora hela va det ganska kul ändå!

btw, jag är kär i låten, lyssnat på den hela morgonen sen jag lämnade av erik på busshållplatsen



LEV LIVET OCH KNOGA INTE FÖR MYCKET!
malin andersson

Jessicaaaa

Godmrgon turtuduvor! Hade tänkt att sova länge idag, men efter en tjatande mamma och en lögn med att det var 20 cm snö ute, så var jag uppe redan vid halv 12. Jag tänkte börja med att visa det här klippet med Johan glans:




HAN ÄR SÅ ROLIG :D räcker med att han öppnar munnen och jag asgarvar. sjukt bra!



Jag och mallan åkte ju som sagt skridskor igår, på råslätt. Jag och elsa har åkt där en gång innan och då var det inte en jävel förutom vi där, så tänkte ju såklart igår att det skulle va tomt när jag och malin kom dit med. (förutom robin, erik, dennis, finnen och vad nu alla hette som vi skulle åka med)
Men det var inte inte kan jag ju säga! 200 pers som åker runt som idioter och spelar hockey, så kommer jag och malin som knappt kan stå upp på skridskorna. hahahaha, och det var kallt! Jag bjuder på några bilder i slutet av inlägget :)
Men vi åkte ändå kanske en timma, men det är så överskattat! ;) Efter detta tog vi en sväng till Jesper, jag malin och erik då, och va hos honom med massa av hans kompisar. Helt okej var det, förutom att det kändes som jag hade feber för jag va sååå varm! :o runt 12 snåret åkte vi till donken då alla skulle käka, och en stund där på så åkte vi hem. Eller Erik skulle sova hos Malin så jag fick ju åka 26an själv, massa fylleäckel och fjortisar som skrek, det är för mycket för mig. hahaaa! Idag är det ju fars dag också, så mamma ska typ fira morfar, så mormor och morfar bjuder OSS på mat på resturang? hallå, det ska väll vara tvärt om, menmen, mat är gott.
Ni märker ju om Malin lägger in något senare, annars hörs vi imorgon! puss












haha det är för tjusigt, hur efterbliven man kan se ut :)

LEV LIVET OCH KNOGA INTE FÖR MYCKET!
jessica wilhelmsson

awesome

vi testar bara lite nu. Varje lördag kommer liknande händelser att ske. haha (vad använder vi för ordspråk..?)
så nu kör vi!





en självklarhet. Våran blogg har startat! sjutk fint, sjukt bra, sjukt bäst.











eftersom detta är första gången är vi inte förberedda överhuvudtaget.
så detta kommer gå fort, delvis är det att jesper har åkt bort över helgen,
och att någon jävel har snott Malins cykel........... VEM FAN SNOR MALINS CYKEL?
snacka om lågt, ne fy bubblan













eftersom vi skriver tillsammans, så fick det bli två babes.
denna vecka Jerskalainen och Erkalainen (även kallad erka)
puss på er snyggingar!











throw it in a bag - Fabolous feat. the Dream
jess hittade den av misstag när hon skulle ladda ner en annan låt.
den sätter sig verkligen påhuvudet + att den är sjukt bra!




LEV LIVET OCH KNOGA INTE FÖR MYCKET
jessica wilhelmsson&Malin andersson

NYSTART

hahahaha, d etta är så sjukt lamt, och fult :) vi har tagit steget.. igen! Ni undrar säkert vad ni kommer att få läsa om, vi svarar så här: Vad kommer ni INTE att få läsa om.
Detta första inlägget kommer att bli kort, men försäkra er om att alla andra inte kommer bli det ;)
ikväll ska vi åka skridskor, och dö.. sen får vi se lite!
vi återkommer babes


LEV LIVET OCH KNOGA INTE FÖR MYCKET.
jessica wilhelmsson&Malin andersson

RSS 2.0