me plus you

jessipessi här..dan före den storda dagen. vafan det va ju 2008 nyss? tiden går lite för fort med tanke på att vi nästan dör snart. hahah, ja man ju välja att sörja över att det blir 2010 eller va glad. Jag tror jag vänder på mitt humör och säger: TAGGAA! de kommer bli så sjukt kul imorgon :D!

ska till stan vid 3/4 tiden med elsa och fixa det sista tills imorgon. strumpbuxor, muggar, godis, dricka o.s.v :) vi ska chillförfesta och käka lite innan, och vi är ett superbra gäng :)

igår var jag på ullared, köte typ en väska, lite smycken, smink och en stackars tröja. Ja var typ sjuk och hade ingen lust alls, och mormor körde mig i kundvagn hela dagen. hiih. när jag kom hem blev det mys och fiiilm.

nu tänker jag inte skriva mer, håller på med nyårsskivan och ska städa mitt rum med. PUSS :)

M

klockan snart halv två på natten kan endel blogginlägg vara sjukligt roliga


jksahcfjkhdksjfh

Visst är det irriterande med människor som har problem med att svara på sms ibland? jag kan få riktiga spasmer på sånna människor ibland, och nu är det fula att den människan som är snabbast av dom alla i 9 av 10 fall har blivit den segaste på att svara på sms när jag skriver till henne, och den segaste människan på hela jordklotet svarar snabbare än någonsin precis just nu, och då pratar jag om killen som det kan ta 3 timmar för att få ett okej från, ÄR DET INTE SJUKT? kors i taket


inget jävla julskriv

hej på er, jessican här. kvällen kommer bli as chill. jag orkar inte skiva idag. hejh!

Maaaalinski

Julafton är en dag som är överskattad till max, okej det är väll mysigt och så men inte mer med de. Det är äcklig mat och tråkig släkt och hela daaagen är bara seg för man ska vänta på precis aaaaaallting!

Okej, det har inte vart jätte hemskt heller det har varit helt okej iår. Min erik kom sen vid halv åtta och gjorde min dag kan jag luuuuugnt säga. Vi drog ut i snön och åkte tefat, såå sjukt kul hade vi och jag va livrädd, haaha.
Bellade dessutom en gång och slog i svanskotan för att mina skor är så hala, haha
Efter ett tag drog vi hem för jag började frysa så in i. Vi tinade upp oss genom ett varmt bad, det va riktigt nice faktiskt när man var så nerkyld.
Så nu är jag riktigt glad, jag bubblar, haha




jessica

FYFANNNNNNNN vad jag saknar dig... helt sjukt.
rfsdnmgfxdrvybdhafnfindfidfdffdff
nu ska ja lära mig Utan dina andetag med Kent på gitarr. hej!


mini jul men familjen wilhelmsson

vilken härlig kväll igår. Lekte med Elsa, Anton, Robin, Emil och David. Vi kollade på film och chillade typ :) anton skulle ta halv 1 bussen hem, men av mitt misstag hade jag kollat fel, så den bussen kördes bara på fredagar.... haha, så vi gick ut, jag elsa och anton och lekte i snön, tills hans mor kom och hämtade honom. Vi fick oss flera skratt igår iallafall. haha, tex anton skulle beskriva för dom andra vart han bodde, och istället för att säga "vet ni vart sanda ligger?" säger han: "vet ni var sandra ligger?" ohshit vad vi skrattade, iallafall jag och elsa :D
sen tog robin sönder ett glas, och mamma blev typ arg... haha, och istället för att säga att det var han sa jag att det var jag som tog sönder det, men robin skämdes som fan, och det va as kul! hahaha. fick bli en fin bild som gjordes igår, hihi :)





idag vaknade jag upp hos elsen, käkade frukost och jag satt och kollade på henne när hon spelade "zoo" på facebook, huuur länge som helst. kvinnan är besatt :O sen kollade vi på en skit rolig film och lite grejer. Vid 4 hämtade min mamma mig och vi åkte till mormor och morfar. Åt midag och öppnade lite julklappar, och fick en hel del roliga saker. Jag fick 1000 kronor i presentkort på hela a6 :) ett jätte fint halsbland, ett manikyrsett, och massa olika inflyttningssaker. Typ en osthyvel, och en rosa spagettisak :D böandannat då..
fint va? haha, imorgon ska vi till mina kusiner. kommer bli awesome eftersom jag älskar julen. Och hoppas att alla får en uuuuuuunderbar dag imorgon nu :)





/ jessica






ge mig mat, en resa och en liten hund

nu är det loov! kommer sitta sjukt fint. Fins bara grejer att se fram emot nu. Julafton, ullared med malin och johanna, nyår(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

avlslutningen var ju som sagt frivillig och jag gick på den. Inte så värt alltså. Jag trodde det skulle bli såhär julmysigt, och man skulle tycka det va lite tråkigt att gå på lov, men tväärt om! Dagen ska spenderas med Elsa på stan. Hon ska köpa en sista julklapp till sin mamma, och jag bara hänger med. Kanske blir att köpa en ny tröja som jag såg på HM igår, men tror jag väntar med det. och vart är mina skor förresten?! jag beställde ju ett par, och dom skulle komma efter 2-3 dagar. Det är 3dje dagen idag, och dom har inte kommit :O blir lite halvt närvös, eftersom jag har planerat att ha dom på tosdag. men det löser sig, det gör det alltid ;) nästan.
kvällen blir nog bra med. Tror det blir att leka med robin, elsa och alla. får se lite, vi ska planera när vi åker till stan.







saknar västervik!



Maaaaalin hääääär

Fick en chock igårkväll, brittany murphy är ju död! Hon hittades igår i hennes badrum, hjärtat hade bara stanna på henne. Så sorgligt alltihopa. RIP på henne



Förövrigt har det vart världens mest onödigaste dag i skolan, två lektioner och man gjorde inte ett skit!
Fast fick reda på mitt betyg på företagsekonmi provet, såååå jävla besviken har jag aldrig vart på mig själv någonsin, jävla bokföringshelvete säger jag bara. De förstörda ALLT!
men inte tjura för det, har lov nu så det känns grymt skööönt + att imorgon lär bli världens bästa dag med min erik.
men nu ska lilla malin johanni ut och åka skridskor och sen antar jag att det blir att dra hem till någon och dricka te och titta på film, sweeeeeeeeeeet


PUSS

minns ni låten?


sooo cold!

jessicaa här. Känns jätte konstigt att skriva varje dag som jag har gjort några dagar nu. men fint är det, och statistken va bra igår, tummen upp!

dagen har varit händelserik. Började med att jag skulle till tandläkaren vid 8. Så jag och mamma sätter oss i bilen för att åka, men bilen går inte igång. Vi sitter där typ 15 minuter tills vi får ringa morfar som kommer och fixar allt. När jag kom till tandläkaren var jag typ 15 minuter sen, men det gjorde inget. Jag trodde att jag skulle betala 100 kronor för att jag inte var där förra veckan, men hon hade glömt att knappa in det i datorn så jag fick behålla pengarna (H). När jag kommer till skolan, ungefär tjugo i 9, får jag veta att alla lektioner fram till kvar över 11 är inställda, så jag ringer mamma fort som fan så att hon ska komma tillbaka och hämta mig i skolan. Så hon kör mig till Malin. Va där en timme ungefär sen åkte vi tillsammans till skolan. Gjorde ju såklart bort mig i bussen också.. haha. 114 är byggda på ett jävla konstigt sätt alltså. jag skulle sätta mig ner, men så är det typ hyllor som man ska lägga sitt bagage på en meter över säterna, så jag slåt ju såklaart i mitt huvud. Ont gjorde det och pinsamt va det! kommer fram till skolan, har 2 tio minuters lektioner fram till 3. piggt! fick även två "julklappar" av våra lärare, elisabeth och linda.
1. lusebulle, peppakaka och julmust
2. lov idag istället för imorgon
Det va frivilligt om man ville gå och se på själva underhållningen imorgon från 9 till halv 10. Men tror att jag emma och amanda skulle göra det ändå. Malin den latmasken ska va hemma och sova -.-
Iallafall, gick på stan med ballen och carro efter skolan och köpte de sista julklapparna, sen tränade vi, och nu sitter jag hemma i fetaste filten och lyssnar på bästa musiiiken. :)



 

LAME

Malin här.. Jag läste ett inlägg nyss i en annan blogg.
Hon hade så rätt i det hon sa för det är precis så jag har börjat tänka,
eller det är så jag tänker. Jag kan inte säga att jag är speciellt bra på någonting, eller jag kan inte säga att jag är bäst. Antingen är man bara bra eller så är man dålig på nått men aldrig bäst. Det är försent för att "lära" sig någongting med. Typ sport, jag är verkligen SÄMST på bollsporter av alla slag, fotboll är helt värdelöst för mig. Jag har nästan försökt lura folk att jag är mer bollrädd än vad jag igentligen är bara för att få slippa ibland. Men ibland ångrar man att man inte fortsatte med saker man började på när man var mindre, att man inte håller på med det fortfarande liksom. För nu är det försent för allt det där. och om någon nu skulle komma fram till mig och fråga vadfan jag är bra på så jag hade inte haft något svar, för jag vet ingenting som jag är riktigt jäkla bra på, är inte det riktigt patetsikt?

jag känner igen mig i det hon skrev, det är tråkigt men ändå någonting man accepterar lite sådär och istället bjuder på sig själv för att man är så dålig på endel saker, och skrattar åt det och sedan inser att man bara är en själv, lite halvkass men ändå bra.






lördagkvällen

jessica här idag igen. såg ni skorna som jag la in igår? SJUKT SNYGGA! jag kunde bara inte låta bli med tanke på att det var fraktfri helg på nelly.com.. + att dom var billiga :D

lördagkvällen spenderades med lite olika folk. Vi hade ju tänkt att det skulle vara fest eller liknande, men det va det inte. Gizmo och Markus kom och hämtade oss och så bar det av till tenhult. Vi fixade oss lite och åkte till mejving och fidde. Men eftersom vi bara satt och glodde på pirates of the carabien eller va den nu heter så bestämde vi att vi skulle ta 20 i 10 tåget till habo, för att hälsa på lilla macus öhman. (jag och elsa då, för kom på att jag inte har sagt det, haha). När vi går mot stationen kommer det en bil bakom oss. När vi går, åker den långsamt bakom.. när vi stannar, så stannar den.. när vi gick mot den så åker den bakot..



Vi trodde ju såklart att det va gizmo och mackan som jävlades med oss. Men sen lite längre fram när dom inte kunde köra längre, så stoppar en random kille ut sitt huvud ur fönstret och frågar om vi ska ha skjuts någonstans. Shit vilken chock vi fick. Dom hette iallafall tim och stefan, och körde oss till habo. Va inte där alls länge, turtuduvorna låg och mös (fult ord) och jag satt vid datorn. Bilkillarna ringde efter ett tag, och kvällen slutade att vi hamnade hemma hos stefan och kollade på skräckfilm. Fredag den 13onde. iiih läskii.
När klockan började närma sig morgon så gick vi hem till gizmo och sov haha. tog 10 tåget hem och nu bara chillar jag sööönder :)


tänkte om jag skulle sitta och pilla lite med designen, eller rättare sagt headern. aja, ni märker ju om det är någon skillnad senare. och johanna, klänningen va sjukt snygg på de förra inlägget :)

PUSS


:D


SÅ KÖPTA, O SÅÅÅ MINA! / JESS


wazaapppapapp

hejsan, jeSSIcaaA här :) allt bra? själv är det super, förutom att jag känner mig lite hänig, men inget kommer att förstöra min kväll för det. berättar mer om det senare!Igår va as chill, vi va ett gäng.. Jag, johanna, elsa, malin, erik, david, olof, marcus, rogö, henke, oscar och robin :) käkade pizza och kollade film, fett fint.
Ikväll blir det nog party. Kanske tenhult, det rykatdes om att bada tunna, får se lite. Kör uppdatering imorgon om ikväll så får ni veta :D

Malin har fortfarande inte skickat bilderna från hennes fest som va för en vecka sen...... SJUKT SEG kvinna, iiinte okej ;)  så därför får ni nöja er med en bild på mig :O









som de flesta vet så har jag ju en tatuering, på benet. Och jag funderar på att göra en till någon gång under våren. Antingen i nacken, eller på höger handled. Om det skulle vara i nacken så blir det att jag skriver 1993 i någon cool text med några små stjärnor runt. Blir det på handleden så tänkte jag skriva något. Typ "carpe diem" eller liknande, Eller gör jag 1993 grejen där. Får se lite. Mamma är inte jäätte glad över att jag vill göra en till, men det ska nog gå att fixa :D här kommer en bild på min nuvarande. Inte jättebra bild jag vet, men den duger. Och för er som är efterblivna och inte ser vad det är, så är det ett J med massa krumilurer runt. hihi





tänkte köra en liten lista på musik också som jag tycker är bäst just nu.

1.
drake - best i ever had

2.
t-pain feat young joc - let me buy you a drink

3.
jesse mccartney feat t-pain - bodylanguage

4.
jason derulo - we could make love

5.
lilla alen - who'd have known




allt för mig idag :) PUSS

Maaaalin

jag gjorde det jag sa jag aldrig skulle göra..........
= ont i armen

Maaaalin




Dom tre senaste dagarna har varit så sjukt jobbiga, brukar inte vara sånhär. 
vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, försäker att tänka posetivt men det blir mer att man kollar tillbaka på alla minnen och inte framåt. Men förr eller senare kommer det att bli bra igen, det vet jag med säkerhet för jag släpper inte i första taget.




bitches

JESSIII här igen, dagen har varit något så sjukt slapp. Började med näthandelsprov som gick jätte bra. Sen skulle ju och malin på domänråd (?) hahah, så vi slapp administration! + att vi fick välja vad vi ville i fiket i skolan, pga mötet :D det är nice.
Nu sitter jag och tittar på Svenska Hjältar, oguuud vad jag gråter.. så fint altihop :)
det blirkort inlägg för ska titta klart på skiten sen plugga till företagsekonomiprovet tills imorgon!
pussbabes


det är just vad jag är, hahah störd

söndag och jag är död

Hej på eer. Jessica här!
läget är sådär, är fortfarande bakis och har ont i hela kroppen efter helgen. Malin hade fest i fredags, det va så sjuukt roligt :) började med att jag, elsa, johanna, malin och carro lagade mat och förfestade lite smått, sen kom det annat folk. Lite flippad då och då, men det va ändå superbra, och vi slutade inte förens lördagmorgon, och det är exakt så det ska va! Vi tog en massa bilder, men malins kamera är borta :S Får se om hon hittar den, isåfall kommer bilderna in!
Lördagen va ju inte direkt lika kul.. eftersom vi inte hade gått och lagt oss och var tvungna att städa. Men, haha, kan inte säga att jag städa så mycket (a) jag, elsa, koffe, robin och marcus låg och kollade på film, medans de andra tjejerna fick göra de jobbet.. hahah :D
dagen slutade med att jag följde med elsa hem, och med en pizza såklart. Kollade på massa filmer, och bara dog typ. Idag har jag pluggat heela dagen. Har nämligen prov imorgon och på tisdag!

Malin kommer snart, ska sova här. Det blir att kolla på paradise och entoruage som vanligt.
Blev ett tråkigt inlägg. Men det får ni leva med! PUSS

yo!

HEJ ÄLSKLINGAR. GISSA VAD? vi har en ny tjej med i bloggen :D ingen annan än vår mycket gammla trogna läsare JOHANNA ISAKSSON :D:D:D:D:D eftersom det blir att vara med alla brudarna imorgon, så tar vi en ny bild med med oss 3, så headern och dsignen kommer va HEEELT fixad till efter helgen, jag vet att ni inte vill vänta, men tyvärr babes! :D just so you know att bloggen inte är klar nu :D

PUSS JESSAANNNN

vi suger, vi vet.

som sagt så går inte uppdateringen så bra :/men vi jobbar på det. Kan ju säga redannu att ni behöver inte besöka bloggen på en vecka ungefär, för vi har typ 5 prov och liknande, så hinner inte mer uppdatering! och detta blir kort, för ska försöka leka lite med disignen! :D puss

jessica!

Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut, och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring. Det fanns en kärlek men den har brunnit ut, du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut. Du säger att du minns och att det känns som igår, men det var för länge sen för att ens komma ihåg. Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt, det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen?
Jag gav upp för länge sen
Jag gav upp för länge sen
Du är kvar med samma folk, kvar med samma man. Lever kvar i samma damm, och du går i samma kläder. Blir glad av samma rus, som en lögn i vackert väder i ett övergivet hus. Det är att leka med eld när du drar upp det här igen, för du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen. Det finns ingen att behaga, inget att förklara, inget att försvara, jag gav upp för länge sen. Jag gav upp för länge sen.



här snckar vi bra deppmusik!


Vi ber om ursäkt för sjukt dålig uppdatering, vi ska bättra oss! men det är väldigt mycket i skolan nu, så antar att vi skyller på det! ;) igår va det fredag.. va på party hos amanda, min fina lilla klasskompis. Allt va helt perfekt och läget var as chill, tills någon idiot tar sönder glaset till porten. VARFÖR, tänker man ju. Så allt blev skit och vi var tvunga att dra. så blev ändå en rätt tidig kväll, kom hem vid 12 och somnade nästan direkt. Vaknade nu nyss med världens jävla huvudverk och vill bara dö typ :) men jag hörde rykten om party ikväll igen?
bjuder på några egopics som råkade tas igår! puss

   

lev livet och knoga inte för mycket!
jessica wilhelmsson


RSS 2.0