M

Jag måste nog ha haft den mest otursammaste veckan på väääldigt länge, från att tappa bort en plånbok som allt i sig var värt minst 1000kr till att halvt få en äcklig kille i knät på bussen. helt sjukt verkligen, men som tur är kan inte denna veckan inte direkt bli sämre, isåfall går jag och hänger mig.

iallafall så var jag erik martina och niklas på bio igår lördag. Men innan bion blev det en fika på Claras, mysigt jao! Vi såg iallafall Percy "peter" jackson. Naeeee vet inte vad jag tycker om den filmen, allt gick så fort och ibland va det nästan lite överdrivet. Men helt okej iallafall.



PUSS

vissa saker uppskattar man mindre när man väl har de, och när det väl ändras så uppskattar man det mer. Jag saknar den där tiden då man var så inne i det, att man var helt omedveten med vad man egentligen höll på med.


jessican igen!

tudels, kände för ett till inlägg nu innan jag ska gå och lägga mig i sängen och kolla på entourage :) jag har fastnat för en låt, och ni som följer mina inlägg och gillar min musik som jag brukar lägga in, kanske tycker att denna är lite weard, för lyssnar vanligtvis inte på sånt här! men här kommer den:


isn't it obvious - erik hassle
if holding hands is too descret, let's make out in the middle of the street


jag har precis färgat håret med! mörkbrunt.. kände att det behövdes, utväxten va ljus och min andra bruna färg hade också blivit lite ljusare, men det är som sagt fixat nu :D

på tal om något helt annat! fins det någon där ute mer än jag som har smakat på ballerina kladdkaka?




farligt goda! grejen är ju att man blir ju inte direkt mätt på dom, så man kan äta hur många som helst! hahaha. och en grej som jag inte fattar.. "doppa för bästa smak", som det står på förpackningen.. jag håller inte med, eller lixom, det är knappt någon skillnad om man doppar eller inte, heheheh.



bjuder på lite mer musik innan jag gittaaar,


mockingbird - eminem
tyngsta låten ever! man blir deppig bara man hör beatet..



i like - keri hilson



HEJDÅÅ :D

my weekend

hejsan alllaaa. jessica här! jag vet att det va ett tag sen.. torsdag eller freedags tror jag, och jag ber om ursäkt för det. har vart fullt upp.. tror jag haha. har inte suttit vid datorn iallafall. tänkte skriva lite om helgen.

fredag; planerna var så att jag, malin, carro, johanna, amanda och elsa skulle partaja. Delvis blev det så, fast bara jag, amanda och elsa. Vi åkte hem till amandas kille jonathan som bor precis mellan torpa och råslätt. Va det ett tag, och när resten av allt folk drog på krogen, gick vi till ett annat ställe och typ chillkrökde.

lördag: spenderades med elsa i tenhult. Åkte hem till någon brud som hade fest, men det var egentligen william vi kom dit med. kom hem rätt sent men somnade direekt.

idag, söndag; vaknade runt 1, satt framför datorn och typ bara glodde, hade så sjukt tråkgit. Fick föär mig att jag behövde ny maskara och ett par skinhandskar, så åkte in till a6. Men jag kommer där ifrån med helt andra saker, ett par gråa jeanslegins, en svart/vit randig tröja, och en blå tunika hehehe.

blir ett super tråkigt inlägg utan bilder och sånt, men jag kan tipsa om en låt iallafall. gimme gimme - beenie man. PUSS

maaaaalin

Kvällen igår blev ju över all förväntingar, världens bästa kväll. Erik va sååå söt, gick och mötte han vid tåget och tror ni inte killen har med sig blommor till mig? Så gulligt!

dagens planer:

Skola

Träna

Städa mitt rum

på kvällen blir det sen att leka med carrolinka


Kreezip - Sweet Goodbyes



musique


Johnossi - Summerbreeze


The Fray - Never say never


Jose Gonzales - Crosses


Porcupine tree - Lazarus


Lite musik sådär till kvällen, snart kommer världens bästa!/ M


m

Du gjorde en helt vanlig bussresa till bland de värsta jag har vait med om, du gick lååååååååååångt över gränsen.

drabbades av världens panik, och du ditt äckel har förstört hela min dag.


cornflakeskakor och grekisk mytologi

usch, onyttigt är gott. usch, skolan är jobbig. usch hejdå / j e s s s s s i c a

ett litetlitet inlägg

So it's up to to you
and it's up to me
that we meet in our middle way
on our way back down to earth
Down to earth, down to earth
On our way back down to earth



hejsan, jessica här :) jävlar vad jag och malin va duktiga på friskis imorse! 1,5 timme, inte dåligt heheheh. så efter träningen kom jag hem och åt mat, sen somnade jag.. som vanligt. Fan jag är som ett litet barn.


jag blev miljonär

hej underbaringar. jesset här!

denna dagen har varit jobbig, fundersam och plågsam.
x var tvungen att gå upp 05.30 för det är skola.
x extrabussen kom inte imorse så bussen var överfull och jag var tvungen att stå upp.
x jag skrev ett jätte långt inlägg innan i skolan men datorn ville inte så allt stängdes ner.
x skolkade administrationen för jag pallade verkligen inte gå på den.
x somnade när jag kom hem och missade träningen.
(när jag somnade drömde jag även att jag blev miljonär på en trisslott)
x var ute och gick med mamma, trillade och min vänstra skinka gör Ont!


men imorgon har vi studiedag vi på erikdahlberg, så jag och malin ska träna sönder oss på förmiddagen. kommer va fett skönt, är sugen på att svettas lite nu! Jag undrar vad denna veckan har mer att bjuda på.. känns som det kommer bli ett rent helvete faktisgt. Men något jag ser fram emot är att min mamma har köpt kläder till mig :)hon vill inte säga vad det är, det ska bli en överraskning. Jag tror det är massa paljettsaker, hon vet att jag har börjat älska det hehe. Även på fredag får vi våra pengar, och då ska jag köpa en spetsbody på bikbok, en jätte stor och fin rosa ros-ring från gina, och lite annat smått och gott. kommer bilder på det när det är inhanldat :) blogg.se vill inte ladda upp bilder, men jag bjuder på den låten som är ,est sönderspelad just nu! PUSS




,

Konversation på bussen

E:
jaa  men hon är en såndär snäll människa som inte kan vara dum mot någon
M: jag vet, hon är snäll hon! typ som du, menar aldrig ngt ont mot någon människa!
E: Aaaheee.......Fast inte när det gäller killerball


Justin Bieber ft. ludacris - baby


Malinvaa

Kvällen kommer bli as nice känns det som, mina töser kommer snart till mig och så ska vi fixa oss. Sen blir det att dra till Mariebo. har en känsla över att kvällen kommer bli grym ♥

Kesha - Take it off



lördag kl halv två

godmorgon världen. jess här! fattar ni hur länge jag har sovit idag eller? helt sick. men jag har ju mina anledningar som ni förmodligen kommer se längre ner i texten :D

torsdagen blev som planerad. Jag gick hem till elsi på dagen och så bakade vi, hihi. Chockladbollar och muffins. Det va meningen dom skulle bli kladdiga, men de blev dom inte :( eller dom va ju inte dirrekt torra, men.. aja whatever! Markus&Marcus kom på kvällen (som sagt) och fikade och kollade massa film :) slutade med att dom slocknade här! men kan ju inte säga att vi sov så mycket. Ingen var trött, men runt 6 somnade vi ändå, och gick upp vid 10 hahaha. Käkade frulle och sen åkte dom hem.
igår, fredag, så blev det fest för min och elsas del. Ändä borta i österängen! Louice hette hon som hade den, men vårt sällskap vad Kenny :D helt okej kväll, den rullade på.. men med trötta ögon och förjävligt hungriga magar så åkte vi hem rätt tidigt. Slockade dirket hemma och sov 13 tmmar :D
denna kvällen är inte helt bestämt än. Vi kanske ska till ekhagen, till vigge och partaja med dom. Eller kanske med malin, martina och johanna till mariebo och partaja med dom, Eller så blir det bara filmmed några.. vilket jag stället på iallafall. Jag orkar ingenting känns det som, och specielt inte ut i detta vädret!

Det sura är att man inte kommer någonstans ikväll typ heller. Vädret.. det är ju 100 meter snö vart man än går, så bussarna är inställda. Dock inte alla vad jag vet, men dom flesta.
Och just det! min mobil har ju kommit med. Så jag har nytt nummer mina vänner :D 0700445578! rätt enkelt, as nice.

Nu ska jag kila! hade fint så hörs vi kanske senare, bajjjjj ♥




malinvaaa

min kväll blev ju inte riktigt som planerat om man säger så, det slutar med att jag ska hem till johanna och leka med henne och martinii, det blir myskläder lite Bring it on, te (?!) och en hårklippning som är välbehövd, och fy bubblan vad jag skjutet upp den. Men den blir av nu huehuehuehuehue

och vad är det som händer med världen igentligen? verkar som om det tar slut i dom flesta förhållanden, kanske stämmer det där med att det ofta tar slut mellan folk i vintermånaderna? januari februari.



och jag saknar min erik, men bara några dagar kvar nu. kom hem älskling

vi är snela hestar

hej på er sunchines. jessican här!

snart kommer elsi, vi ska leka med de två mackorna ikväll. Fika och lite sånt gott, som jag och els bakade innan. muffins ocg chockladbollar.. nyttigt.  kommer även bli sleepover med alla förmodligen :)

jag kommer va tråkig ikvälll för detta är det ändå jag ska skriva. heuheu. pusspåer.





gjkgjdasd

orkar verkligen inte blogga, har bara två saker i mitt huvud och det tar seriöst kål på mig. snurrar i hela huvudet måste ta tag i mitt lilla liv snart, huehuehue PUSS
 / M



owl city - the saltwater room

<3



godmorgon på er. jessten här. Det var nog inte bara jag som inte kom in på blogg.se går? satt hur länge som helst och väntade på att det skulle loggas in, och när det väl gorde det.. så stod det "den här sidan kan inte visas". weard.. iallafall! Dagen ska spenderas med elsa, vi ska till stan runt 4 tiden och sen till habo, för att träffa marcus, ara och dom. (enda skälet till att jag skrev "och dom" är för att jag inte vet vilka mer det är haha). Jag vet inte riktigt mer vad jag kan säga. Kommer nog en hiss&diss lista sent ikväll, eller om några timmar, eller imorgon. sååå, håll er uppdaterade till bloggen.. kanske skrivs något ni inte vill missa ;)
jag på en skön låt så länge. puss!


jay sean - if i ain't got you ♥

pics by jess


























Det här var bara några få bilder av alla 1000 som finns på datan. Men det var
lätt ett av de bästa året hittils. Nu kom elsa, vi ska kolla på Mulan, sen hem till aicha
och glo änu mer film. PUSS








ett litet inlägg på kvällskvisten

jessica här nu igen.

alla♥dag spenderades med elsa, markus, malin och marcus! elsa fixade en vhs, och vi kollade på disneyfilmer. Meningen vi skulle hunnit med fyra stycken, men vi hann bara med två hehe. Toystory och lejonkungen. riktigt nice. Lite godis på det med, kan inte bli mycket bättre :)

Imorgon ska jag träna med malin på morgonen, ska bli ett lååångt pass, med tanke på att jag inte har tränat på en vecka exakt nu :o så får bli att ta i! Efter det ska jag leka med alice och elsen. Alice skulle fixa massa filmer, så blir mys hos henne :)





sommar eller? JA TACK!


owl city - fireflies



bästa låten någonsin om man vill bli lite glad / M

JÄVLA SKIT, era små kukhuven.

JESSICAAAAAA!
jag är så sjukt jävla arg nu, längesen jag kände så här!

var på fest igår, hos philip i öxnehaga. Jag hade jätte kul till en början och alla var jätte trevliga. jag menar, alla kände ju nästan alla, och då blir det ju roligare.

Sen gick jag ner till väskan vid 1 tiden, som hängde bakom min jacka, där i ligger min mobil, och elsas plånbok. Några minuter senare när vi ska gå, är allt borta.

MIN MOBIL, elsas jävla pengar och grejer, flera hundra! JAG fattar inte hur fan man kan göra något sånt (!!!!!!) Man gör inte så, helvete.

Får jag tag på idioten till såkallad människa, alltså jag vet inte vad jag gör.
Men vad ska man göra? har polisanmält skiten nu, spärrad kortet och mobilen, så den är inte användbar ändå.

SÅ om personen eller personerna som gjorde det här har lite hjärta och läser det här, så kan ni för helvete lämna tillbaka den.



och på tal om lite roligare saker
alla hjärtans dag idag :) fick en jätte fin ring av mamma! och sen kommer tjejerna till mig och vi ska laga mat och ha disneykväll. hihi, ser fram emot det stort.

PUSS!

nu är vi här igen..

.. ja, jessica skriver inlägg på rad :D men klart, man måste ju vara aktiv.
Detta inlägget kommer inte bli jätte långt, ska baratipsa om lite saker ochså!



hur sjuuukt bra är inte denna killen? man bara sjunker ihop och ryser när man
hör hans röst. Här är hans blogg: http://blogg.veckorevyn.com/andreasstil/

i would never leave ya


never leave you - tinchy stryder feat. amelle (L)
den börjar typ på 7 sek eller något, så ni inte tror den
inte funkar. /jess

.

Sen när blev normal INTE att vara smal?
helt sinnes är det när folk kommer och säger att folk som faktikst är smala inte är de, nej för dom är normala? är man inte smal när man är normal? herregud va sjuk denna värld är..

Inte konstigt att folk drabbas av anorexi och grejer, blir förstörda för livet och allt är tack vare det sjuka skönhetsidelat, spyr seriöst på de. Man strävar efter något perfekt som inte finns, människor svälter sig för att dom tror att dom blir mer accepterade och mer lyckliga om dom är "smala". När det hela igentligen borde handla om att ta hand om sig själv, för det är då jag tror att man blir lycklig. När man tar hand om sig själv och lever livet och skiter i allt annat som sägs.


skönhetstips för håret!

1. Var sparsam med värme.
Använd så lite värme som möjligt på ditt hår, och låt det vila helt och hållet ibland från plattänger och fönar. När du däremot använder dig utav dessa så kom ihåg att alltid använda ett värmeskydd tillsammans med det. CHI Shining Infusion från Farouk innehåller även det silke och gör ditt hår blankt och lent.


2. Använd silkesdroppar.
Silket har en otrolig förmåga att kapsla in fukt i håret, samtidigt som det reparerar håligheter och ger ditt hår en fantastisk lyster och glans. Jag använder alltid Farouks silkesdroppar, de är kanon.


3. Inpackning.
Glöm för all del i världen inte bort att använda inpackning minst en gång i veckan. Detta gör du för att reparera ditt hår på djupet och samtidigt ge det en riktig fuktbooster. Låt gärna inpackningen verka en stund, ibland kan du till och med sova med den. Caritas Radiance balsam fungerar även som inpackning, hur bra som helst.


4. Gå till din frisör.
En bra klippning gör underverk för ditt hår. Kom ihåg att toppa ditt hår så ofta som det behövs (ca var 6-8 vecka brukar vara lagom om du har ett långt hår) för att motverka trasigt hår och kluvna toppar. Det är många som tror att håret blir längre om man låter bli att toppa, men så är det inte utan tvärtom. Toppar du inte ditt hår så äter det upp sig självt och det blir absolut inte längre.


5. Var försiktig när du har duschat.
När du kommer ut ur duschen och ska torka ditt hår, Var försiktig med handduken. Det räcker med att du kramar om håret med den. Låt gärna självtorka det och änvänd inte någon hårfön. Dett exempel ger tillökad hårväxt fortare.




music by jessi



kevin rudolf, jay sean & lil wayne - i made it (den bästa)


timbaland feat. justin timberlake -carry out


jay z feat. mr hudson - forever young


christina millian - kiss it


lazee - calling out (finaste låten)


chris brown - just you know


trey songz - if i die tonoght

jess is on track

det fel man har gjort kan alltid fixas till.
det rätt man har gjort kan alltid bli ett misstag.
- felet du gjorde var att inte ta en chans.
-
det rätta du gjorde var att gå utan att vända dig om.




fem saker du förmodligen inte viste om mig!


1. jag älskar family guy
varanann vardag (och lite randome på lördagar) kl halv nio på 6:an, i just love it!

2. jag är svartsjuk av mig, men jag kan dölja det om jag själv vill
kan ju inte väcka för mycket uppmärksamhet på småsaker, men that who i am.

3. jag hatar att sminka mig
det är fan det tråkigaste som fins, men om man ska va snygg så får man stå ut!

4. jag hatar rökare
rubriken va kanske lite hård. jag hatar ju inte själva personerna som röker, men jag gillar inte att man gör det.

5. jag älskar mat
jag är sämst på att laga själv, men annars.. mmhm!

tattoo?

hej, jessica igen. Måste bara säga några snabba ord!

jag är fett sugen på en till tatuering nu, och jag vill ha den precis under armbågen. Jag fick insperationen av erika som var med i paradise i år, här ska ni få se en bild:



det står typ 'erika' eller något med någon ful stil.. men iallafall, stället och allt är så sjukt snyggt. Jag vet inte Vad jag vill ha där än. Lite tråkigt att skriva något med tanke på att jag har ett J på benet, men jag skulle kunna tänka mig att ha en drake, i tribalform.. men det är bara något jag har uppritat i huvet, så hur ja ska få det på papper har jag ingen aning om!


btw så ska jag åka till frisören och klippa mig snart! kvart över sjuu. jag ringde innan idag, och jag hade tur.. för precis några minuter innan mig så hade en annan tjej ringt och avbokat sin tid :) perfaa.. aja! puss

M



Min erik måste vara den sötaste på jorden!

var medvetandet vid liv?

hej underbaringar, jessica här.. kvällen igår, mja vad kan jag säga egentligen. jag kommer skriva nästan exakt som det var, hur pinsamt och dumt det än är. haha

kvällen började jätte bra. Åkte hem till johan, alicias kille och sen kom även en kille vid namn jocob och en som heter hanna. vi käkade lite och sen började festen. vi hade as kul, tills jag och anna bestämde oss för att börja shota lite. blev nog en anning för mycket för efter klockan halv 10, minns jag inget :s och då menar jag verkligen inget. jag började spy och kunde inte prata, helt gone. min mamma kom och hämtade mig och hanna runt 11 halv 12. grejen var, att anna blev helt lost som mig med. måste ha varit något med spriten alltså..
från och med nu, ingen mer sprit. får hålla oss till öl och cider.. mycket bättre. så tro inte att jag är sån fylletjej nu, för det är jag veeerkligen inte :p vet inte hur det spårade ut igår..
och alicia, min lilla älskling. tack för allt, du är bäst ♥

jag är lite depp idag efter igår, så ni bör nöja er med bara ett inlägg med text.
förmodligen så kommer ett bild inlägg senare från malins birthday. kanske lite hiss och diss, kanske lite musik. vi får se.

17

WAAH! hade nog seriöst världens bästa dag igår! Jag fyllde ju år och tjejerna överraskade mig med tacos och presenter. Vi förfestade hemma hos jess och sen drog vi upp på fest hos sara. Galet va kul vi hade, sån lyckad kväll. Men tyvär spårade de ju ute en aning i slutet, polisen kom och grejer. Slutade med att jag sov hoss jess. Tack för en galet bra dag igår alla! <3

Dessutom fick jag pengar med till min och eriks resa i sommar, SWEET



Dagens planer är att städa både mitt och sophies rum eftersom hon kommer hem från kina på söndag. Hämta lite skit hos carolinka och sen göra iordning mig till kvällen, ska antagligen på fest med alicia jess och amanda (?) om jag orkar och piggnat till lite! NICE

Free fallin, låtenmanaldrigtröttnarpå


PUSS


helgalen kväll

jessican här :) har ingen lust att skriva just nu egetligen, så de blir ett snabbt inlägg!
lilla malin fyllde år igår, och kvällen blev verkligen lyckad! tror hon kommer skriva mer om den senare.
ikväll ska ja partaja med sötalice och kanske malin. :)
ni får en låt med. puss

Cheryl Cole – Fight For This Love

shh

now to the ballers popping bottles
with their henny in they cups
screaming "money ain't a thing"
and if it ain't, throw it up
in the sky, hold your drinks up high
and to the independent ballers
who can buy they own bottles
and if you looking like a model
when them broke fellas holla
tell them bye
and hold ya drinks up high
you can...

Blame it on the Goose
Got you feeling loose
Blame it on Petron
Got you in the zone





tagget är på mina damer och herrar! blir förmodligen ingen uppdatering till efter helgen. PUSS


lemme' buy u a drink

jessica här, jag har en rolig, och en tråkig nyhet. vi kan börja med den dåliga. Min älskling har dött :(.
han orkade väl inte med livet mer och bästämde sig för att inte återvända till mig efter att jag stängt av honom. okej.. jag KANSKE råkade slänga till han i bordet, men om han hade velat så hade han satts på igen när jag tog bort och satte i batteriet. Jag fick igång han i kanske 4 timmar, men då va skärmen helt vit med några rosa (<3) ränder, men sen la han av. Vi snackar såklart om min mobil. Jag har lånat en av malin nu, som jag kommer ha tills jag köper en ny. så om ni smsar mig, skriv vilka ni är! har nämligen sex nummer nu hahaha.

den roliga nyheten, är att våran kära blogg fyller 3 månader på lördag :D vi trodde inte att vi skulle hålla igång så länge, men titta hur långt vi har kommit!

sitter hemma hos malin (kuken) nu. Hon fixar sig inför erkaa. Så snart bär det iväg från habo till bankeryd! vi ska förmodligen sova över inatt, om hon inte ska sova med erik. haha sån onödig fakta som ni kommer att ryka på ena ögonbrynet när ni läser, jag vet.. men jag har inget att göra :( försöker fördriva tiden så gott som det går.
ni kan få en halvbra svensk raplåt:


afasi & fility - jag kunde inte bry mig mindre


alltså jag taggar som en jävla galning till helgen. den kommer lätt bli den bästa på länge! lite surt att min elsa inte är hemma bara, men jag tror att vi andra brudar kan liva upp stämmningen ändå ;) tror ingen har missat att malin fyller år (!!) alltså det kommer bli så feett. Vad är det för dag idag? onsdag va? betyder att imorgon är det torsdag, och sen är det FREDAAAAAAAAAAAAG. iiiiiihii. sen kommer hela den dagen gå, och sen efter det är det lördag, kommer också bli awesome med malin och alicia :D en riktigt partyhelg vill säga, men det är bra ibland. eftersom min förra bestod av filmer och godis.

ska se om jag hittar någon bild som jag kan lägga in så att inte inlägget blir alltför tråkigt. men annars säger jag PUSS sålänge. (jag hittade ingen)



the dream of living high

hejsan bitches, jessican här. För det första.. förlåt för dålig uppdatering, och för det andra, vi vet att det står GOD istället för GOOD på headern, och vi ska ändra det så fort vårat redigeringsprogram vill börja funka igen :)

kan ge er en av dom bästa låtarna just nu:
den är galet go!

Kevin Rudolf Feat Birdman, Jay Sean & Lil Wayne - I Made It


Denna dagen har rullat på bra, hänt många knäppa saker.
jag och malin bestämmde oss för att gå och träna på våran 2 & en halv timmes håltimma (!!!!!!!!!!!!!!!!!) helt sjukt, varför gör man ett sånt schema?
iallafal.. när vi ska stämpla korten på friskis så kommer de fram två konstiga random gubbar, kanske i 40 års åldern, eller nja, någonstans mellan 30 och 40. Den ena tar iallafall tag i malins axel och säger "vacker kvinna!" och sen går. Gud så vi skrattade :D

helgen kommer bli as fet! på fredag fyller malleballe år, och på lördag är det party med alicia :)  men nu orkar ja inte skriva mer. PUSS


måste nog vara den mest lamaste bilden som har tagits på mig och
alice. menmen, något måste man bjuda på.

 




RSS 2.0